Skip to product information
1 of 1

Lulu.com

Përralla

Përralla

Regular price €32,95 EUR
Regular price Sale price €32,95 EUR
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Format
Hyni në botën magjike të Hans Christian Andersen me këtë koleksion të veprave të mrekullueshme. Nga "Sirena e vogël" te "Rosaku i Shëmtuar", këto tregime klasike kanë kapur brezat me temat e tyre të përhershme të dashurisë, trimërisë dhe fitores së frymës njerëzore. Në këtë botim të ilustruar, lexuesit e të gjitha moshave mund të rishikojnë mrekullinë e tregimeve të dashura të Andersenit, duke përfshirë "Princesha mbi bizele", "Mbretëreshën e Borës" dhe "Rrobat e Reja të Mbretit". Çdo tregim është krijuar me një kujdes të veçantë me humorin, emocionet dhe lirizmin e Andersenit, duke e bërë këtë libër një pasuri të vërtetë për fëmijë dhe të rritur. Me më shumë se 20 tregime për të zbuluar, lexuesit mund të humbin veten në botërat fantastike të imagjinatës së Andersenit, ku sirenat këndojnë, akullorët marrin jetë, dhe objekte të zakonshme mbajnë sekrete të jashtëzakonshme. Ky edicion gjithashtu përmban një shënime hyrëse që ofron njohuri rreth jetës dhe trashëgimisë së Andersenit, duke i shtuar thellësi dhe kontekst tregimeve. Pavarësisht nëse keni qenë një fan i Hans Christian Andersenit për një kohë të gjatë ose jeni duke zbuluar tregimet e tij për herë të parë, ky libër do t'ju frymëzojë. Prandaj uluni, merrni librin dhe lejoni magjinë e këtyre tregimeve në kohët e vjetra t'ju transportojnë në një botë mrekullish dhe imagjinare.

Author: Hk Andersen
Publisher: Lulu.com
Published: 02/18/2023
Pages: 180
Binding Type: Paperback
Weight: 0.47lbs
Size: 8.50h x 5.50w x 0.38d
ISBN: 9781447839934
Language: Albanian

This title is not returnable

View full details